Politika

Óriási színjátékot rendezett Orbán: csak addig tartott az emberek védelme, amíg forogtak a kamerák

Pestibulvar.hu

kormányfő Facebook-oldala adott hírt arról, hogy a moldovai hivatalos útjáról hazatérő Orbán Viktor miniszterelnök testhőmérsékletét is ellenőrizte a Ferihegyen egy egészségügyi ellenőrző csoport. A hírt természetesen azonnal átvette az MTI is, mi is írtunk róla, hogyan lökdöste maga elé az ellenőrzésen a feleségét Orbán.
 

Az egyik egészségügyis a miniszterelnök kérdésére válaszolta, hogy a miniszterelnök által elrendelt veszélyhelyzet alapján ugyanígy mérik minden repülővel érkező utas testhőmérsékletét. A probléma csak az, hogy a kamerák kikapcsolása után

A MASZKOT VISELŐ DOLGOZÓKKAL MÁR SENKI SEM TALÁLKOZOTT!

 
A reptérre a miniszterelnök után érkező gépek utasai egyáltalán nem találkoztak a hőmérős személyzettel! Úgy tűnik, csak a kormányzati propaganda számára gyártottak le egy rövid jelenetet, amelyben azt akarják sugallni, hogy minden rendben, mindenkit ellenőriznek, és a miniszterelnök is felelősségteljesen aláveti magát a procedúrának.

Hirtelen a sánta kutya és a hazug ember utoléréséről szóló mondás jutott eszünkbe.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top