Politika

Újabb 1000 orvos kérte ki a külföldi munkához szükséges papírokat!

fuggetlennemzet.hu

Persze egy erős és büszke országban bármi előfordulhat, még annak az ellenkezője is, például lehet, hogy a sikerpropagandával ellentétben nem is erős és büszke az orbáni Magyarország, hanem gyenge és szégyenteljes. Ilyen, amikor az egészségügy helyzetéről szinte folyamatosan hazudozó Kásler Miklóssal szembe megy a valóság.




 

– Összesen 979 orvos és fogorvos kért tavaly külföldi munkavégzéshez hatósági bizonyítványt. Az orvosok között ötvennel csökkent, a fogorvosok között viszont nőtt a külföldi rendeléshez igazolást igénylők száma. Csaknem 500 szakdolgozó is más országba távozott – írta meg a 2018-as adatokra hivatkozva a Világgazdaság.

 

– Az elmúlt években voltak pozitív döntések az egészségügyi dolgozók bérével kapcsolatban, de nemcsak a nyugati országoktól vagyunk messze elmaradva, hanem a V4-ek átlagától is – nyilatkozta a lapnak Dénes Tamás, a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezetének elnöke.

 

Persze ennek nem sok értelme van, ha abból a szemszögből vizsgáljuk az elvándorlást, hogy csak a saját családunk vagyona gyarapodjon, ahogyan ezt Orbán Viktor és a fideszes politikusok rendszerint teszik.




 

Forrás: Zsúrpubi




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top