Politika

Leállnak az RTL Klub és a Tv2 műsorai!

Pestibulvar.hu

A koronavírus okozta járvány néhány nap alatt átalakította az emberek életét. Azok közül, akik felelősen viselkedve otthon maradtak, sokan vélekedtek úgy, hogy sebaj, mostantól legfeljebb többet néznek majd tévét. A helyzet azonban mostanra annyira eldurvult, hogy




AZ RTL KLUB ÉS A TV2 IS DURVA INTÉZKEDÉSEKET JELENTETT BE A MŰSORAIVAL KAPCSOLATBAN.

 

Az RTL Klub szünetelteti a Fókusz, a Házon kívül, a XXI. Század és a Portré című műsorait, de a Barátok közt és a Drága örökösök forgatása is leáll.  Ezen kívül nem lesz Survivor és közönség hiányában a Showder klub humoristái is szabadságra mentek, a jövőben csak korábbi részeket fogják ismételni. Az Éjjel-nappal Budapest reality egyelőre még folytatódik, de ennek forgatása során szigorú óvintézkedéseket vezetnek be.

 

A Tv2-nek nincs ennyi saját gyártású produkciója, de attól a kevéstől is búcsúzhatnak a nézők: egyelőre csak a Mintaapák című napi sorozat forgatásának felfüggesztését jelentették be, de sajtóértesülések szerint várható, hogy az Ázsia Expressz című utazós reality-ről is lemondanak. A Nicsak, ki vagyok? című énekes műsor már most közönség nélkül ment le élőben és erősen kétséges, hogy lesz-e belőle több.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top