Politika

Megleckéztették a tisztifőorvost – ideje lenne lelépnie a színről

Pestibulvar.hu

Talán az utolsó bizalmi cseppek vesztek el a kormányzati intézkedésekkel és a kormányzat válságkezelésével szemben, amikor az országos tisztifőorvos, Dr. Müller Cecília kijelentette, hogy csak azoknak kell maszkot viselniük, akik betegek.




 

Mindezt azután, hogy biztosan tudjuk, hogy a betegség az emberek 50-60 százalékánál nem okoz semmilyen tünetet, de ettől még fertőznek. Erre válaszul más országok szakmai csoportjai azt a választ adták, hogy potenciális fertőzöttnek kell tekinteni mindenkit, mert csak a tünetek alapján ezt nem lehet megállapítani, így szükséges a maszk viselése mindenkinek.

 




Hazánkban a kormányzat felelőtlen viselkedését azonban ellensúlyozni tudják az ellenzéki vezetésű városok, ahol a józan ész kerekedik felül. Ilyen volt például Eger, ahol a polgármester azonnal bezáratta az uszodát, mikor a város vizipóló csapata Olaszországból hazaérkezett, bármennyire is támadta a helyi Fidesz. De ilyen kezdeményezés Gerhard Ákos, Velence polgármesterének a rendelete is, ami alapján

MOSTANTÓL A VÁROSBAN KÖTELEZŐ A SZÁJMASZK VISELÉSE VALAMENNYI ÜZLETBEN, INTÉZMÉNYBEN,

sőt, a boltokba is csak így léphetnek be a vásárlók. Mi alatt a kormányzati propaganda össztüzet zúdít az ellenzékre, annak tagjai megint bebizonyították, hogy több felelősségérzettel rendelkeznek bármelyik fideszes vezetőnél.

 

Kötelező a szájmaszk (ennek hiányában annak rendeltetését, funkcióját betöltő egyéb textil) viselete Velencén a lakosság…

Közzétette: Velence Város Hivatalos Oldala – 2020. március 25., szerda

forrás



Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top