Politika

Kemény ellenfelet kapott Orbán! Nem várt helyről támadták meg a törvényét!

Pestibulvar.hu

Népszava vette észre, hogy az egyik amerikai elnökjelölt, Bernie Sanders sem hagyta szó nélkül a tegnap elfogadott felhatalmazási törvényt. A vermonti szenátor Twitter-oldalán azt írta, idézzük:
“A TEKINTÉLYELVŰ VEZETŐK A TÖRTÉNELEM SORÁN MINDIG ARRA HASZNÁLTÁK A VÁLSÁGOKAT, HOGY KORLÁTLAN HATALMAT RAGADJANAK MAGUKHOZ. MAGYARORSZÁG ORBÁNJA A LEGUTÓBBI PÉLDA ERRE. MOST FONTOSABB KIÁLLNUNK A DEMOKRÁCIÁÉRT ÉS A JOGÁLLAMISÁGÉRT, MINT VALAHA.”

 

 

Sanders az utolsó, aki a legesélyesebbnek számító Joe Biden egykori alelnökkel szemben még versenyben van a demokraták elnökjelöltségéért. Amennyiben ő nyerné el a jelölést Trumppal szemben, a Fidesz szemlátomást sokkal keményebb kritikusra számíthatna a személyében, mint amit az utóbbi években az Egyesült Államok vezetésétől kapott.
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top