Politika

Ezért megütheti a bokáját Orbán! Durván kifakadt a Néppártnak!

Pestibulvar.hu

Az elmúlt napok uniós bírálatai ellenére – többen egyenesen már ki akarják zárni a Fideszt a Néppártból – úgy tűnik, Orbán Viktor egyelőre nem a meghátrálás taktikáját választja, a felhatalmazási törvény kapcsán kirobbant viták kapcsán egy levélben ugyanis azt írta a Néppárt főtitkárának, hogy idézzük:




“NEKEM ERRE NINCS IDŐM”!

 

A kormányfő úgy fogalmazott, a világ a feje tetejére állt, ezért a kormányfők és pártelnökök arra koncentrálnak, hogy hathatós és gyors lépéseket tegyenek az állampolgárok védelmében.

“ALIG TUDOM ELKÉPZELNI, HOGY BÁRMELYIKÜNKNEK JUT IDEJE FANTÁZIÁLNI ARRÓL, HOGY MÁS ORSZÁGOKNAK MI A SZÁNDÉKA. EZ KÖLTSÉGES LUXUS EZEKBEN A NAPOKBAN”

– írta Orbán, hozzátéve, hogy a felmerülő ügyekről csak a világjárvány lecsengése után hajlandó vitázni, és másoknak is ezt javasolja.

Nem tudjuk, hogy mi a terve Orbánnak a hasonló provokatív megnyilvánulásokkal, de az biztos, hogy nagyon pengeélen táncol. Ha így folytatja, könnyen lehet, hogy túlfeszíti a húrt, és megüti a bokáját, a felhatalmazási törvény miatt ugyanis már most ellene fordultak azok is, pl. német kereszténydemokrata politikusok vagy az Egyesült Államok diplomatái, akikre más hasonló esetekben általában számíthat.




 

Itt elolvasható angol nyelven a teljes levél, Novák Katalin osztotta meg Twitter-oldalán:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top