Politika

Folyamatosan emelkedik a betegek száma – Magyarországon se lassul a járvány!

Pestibulvar.hu

Péntek reggelre, a hivatalos tájékoztatás szerint, az előző napi adatokhoz képest 38 új koronavírus-fertőzöttet vettek nyilvántartásba,
ÍGY A MAGYARORSZÁGI BETEGEK SZÁMA ELÉRI MÁR A 623 FŐT.

 

Sajnálatos módon az elhunytak száma is tovább emelkedett, 5 idős krónikus beteg halt meg az elmúlt 24 órában, így a járvány hazai áldozatainak száma eléri már a 26 főt.

 

A legtöbb fertőzöttet Budapesten regisztrálták, ahol 261 beteg van, ezt követi Pest megye (124 fő), Győr-Moson-Sopron és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye (28-28 fő).

Jelenleg a csoportos megbetegedések időszakában vagyunk, amikor már egész Magyarország területén jelen van a vírus, így bárki bárhol elkaphatja. A tiszti főorvos szerint pedig hamarosan átléphetünk a tömeges megbetegedések időszakába, így a legtöbb amit tehetünk, hogy betartjuk az ajánlott előírásokat és ha lehet otthon maradunk.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top