Politika

Falus Ferenc: Itt katasztrófa lesz, ha a kórházból kisöpört betegeket rászabadítják a családokra

nyugatifeny.hu

Súlyos figyelmeztetés.




Falus Ferenc korábbi tisztifőorvos csütörtökön keményen bírálta a kormány egészségügyi intézkedéseit a Facebookon tartott online sajtótájékoztatóján.

 

Falus szerint

  • Szükségtelen most hirtelen több mint 30 ezer kórházi ágyat felszabadítani, mert “nincs olyan, hogy 30 ezer ember lesz beteg egyszerre az országban”. Ha gyorsan is történnek a megbetegedések, akkor is fokozatosak lesznek.
  • Inkább szükségkórházak kellenének, vezénylési tervekkel. Ilyenek voltak az “átkosban” is, ezeket hívták honvédségi szükségkórházaknak, a szaktudás szerinte meglenne ehhez.




  • Magyarországon még nem volt olyan járvány, ami egyszerre sújtotta volna az ország egész területét, ezért ha be is robban a járvány, akkor sem lesz mindegyik kórház egyszerre megterhelve.
  • A Szent László kórház orvosainak szerinte már ideje lenne szakmai tapasztalataikat átadnia a többi orvosnak.
  • Hibás döntés, hogy nem ismerjük az adatokat: nem tudni, hogy az igazolt fertőzöttek közül hány ember szorul kórházi kezelésre, ezek közül mennyien vannak intenzív osztályon. Azt sem tudni, hogy mindez az ország területére lebontva hogy néz ki, márpedig ezt tudni kellene.
  • Katasztrófa lesz, ha a nem koronavírusos, de 0-24 órában egészségügyi ellátásra szoruló betegeket rászabadítják a családokra.

(via Index) forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top