Politika

73 európai közszereplő a kontinens 19 lapjában üzeni a világnak: Két vírussal küzdünk, az egyik Orbán Viktor politikája

zsurpubi.hu

Az egyik pusztítóbb, mint a másik.




 

19 európai újságban egyszerre jelent meg a levél, amiben 73 közismert személy aláírása szerepel, és amiben arra intik az EU polgárait, személyes fenyegetésnek tekintsék mindazt, amit Magyarország kormánya produkál.

Eljött az ideje a széles körű mozgósításnak és kollektív cselekvésnek. Felhívjuk a tagországok médiáját, hogy szenteljen híreket a magyar helyzet bemutatásának, akár napi rendszerességgel. Kérjük őket, tegyék lehetővé a magyar és más európai állampolgárok számára az ingyenes hozzáférést tartalmaikhoz a plurális és független tájékoztatás érdekében. Felhívjuk az Európai Bizottságot, amely a szerződések őre, hogy sürgősen reagáljon és alkalmazzon szankciókat, arányban az európai szabályok és normák elfogadhatatlan megsértésével. Az Európai Parlament és a Tanács késedelem nélkül fogadja el ezeket a szankciókat.

– áll a levélben.

 

Carl Bildt svéd, Guy Verhofstadt belga miniszterelnök is az aláírók között szerepel, ahogyan többek között a finn, román, észt, cseh kormányfő is, de itt találjuk Jean-Claude Juncker nevét, valamint filozófusokét, újságírókét is.

 

Ott tartunk, hogy a propaganda által mozgatott, lehúzott redőnyös hívőket kivéve nemcsak az ország, de már a fél világ számára világos, Orbánnak a hatalom az első, és a magyar miniszterelnök politikusként és emberként is megbukott.

 

Ide kattintva találod a teljes listát.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top