Politika

Járvány ide vagy oda, oktatja az újságírást a kormánymédia

zsurpubi.hu

A Fidesz-média berkein belül önmagában már nem kimagasló morális tett csak úgy simán, egyszerűen százból százszor egyetérteni Orbán Viktorral, és leírni, hogy amit csinál, az jó. Ahhoz, hogy valaki kiváló legyen, minimum le kell írnia egy kormánytagról, hogy kiváló.




 

Az egykor szebb napokat látott Magyar Nemzet meg is mutatta, hogy milyen „újságírói” technikával lehet mezei pártkatonából a fideszes nyáj szellemi vezetőjévé előlépni:

A szóban forgó „publicista” objektivitás iránti vágya, fürkésző, hitelességre ácsingózó, vitriolos zsurnaliszta vénája már a címadásban megvillan: „Varga Judit kiváló, modellértékű válaszai a liberális támadásokra”.

 

A „balliberális médiatúlsúlyban” sokak által csak áhított tehetség azonban a leadben bontakozik ki igazán:

Varga Judit igazságügyi miniszter asszony meglehetősen markáns válaszokat ad a liberális-globalista hálózatnak a kormány, illetve hazánk elleni támadásaira, jöjjön az a sajtóból vagy a médiából, Brüsszelből vagy balliberális politikusoktól. Ezt már hónapok óta teszi, de az utóbb hetekben-napokban – hogy fiatalosan fejezzem ki magam – különösen hatásos módon „nyomta”.

 

A kormánypárti „újságírói” munka magasiskoláját megcsillantó szerző ráadásul ezt követően számos példával támasztja alá Varga Judit zsenialitását.

 

Nekünk, gyurcsányista-sorosista-jakabista-vonaista-bérenceknek pedig ideje lenne már elsajátítani eme intuitív (és közpénz által ihletett) hírközlés kimagasló formáját.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top