Politika

Jakab-Orbán csörte: Utoljára Putyin előtt rángatózott ennyit Orbán Viktor

zsurpubi.hu

Nehéz lenne elfelejteni Orbán 2017-ben Putyin előtt produkált kényszermozgásait, ami a nézőknek is legalább annyira kínos volt, mint neki lehetett. A szekunder szégyen szájnyalogatásit, az indokolatlan rángásait azóta sem sikerült levetkőzni, ahogy a kezeit is tirpák módon a zsebeibe helyezi a legformálisabb közegben is, de rég láttunk tőle olyan zavarodottságot, amit hétfőn, Jakab Péter felszólalása után produkált.






 

Jakab Péter, a Jobbik elnöke megint rendesen felkérdezte a kormányfőt, aminek az lett a következménye, hogy Orbán az előre megírt válaszát is kényszermozgások hadát felvonultatva tudta csak felolvasni szokásos A4-es papírjáról. Tőle tudjuk, hogy nála nem azt kell figyelni, amit mond hanem, amit csinál. Nos, nézzék csak, mit csinál a kezeivel Jakab Péter felszólalása után:


Utoljára akkor láthattuk ilyen zavarban a miniszterelnök urat, mikor Putyin előtt kellett megszólalnia 2017-ben. Amit ott előadott, már nekünk volt kellemetlen:







Egyébként Jakab Péter tegnap arra is emlékeztette Orbánt, hogy miközben a járvány miatt több, mint 50 ezren vesztették el a munkájukat, a veje, Tiborcz István és a haverja, Mészáros Lőrinc ugyanúgy gazdagodik tovább. Orbán erre csak annyit volt képes felolvasni, hogy a Jobbikot megvették kilóra. Ha a zavarodott kézmozgás nem lenne elég, ez utóbbi ismételten felért egy beismerő vallomással.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top