Politika

Óriási botány! Meghamisított adatokkal titkolják el a járvány igazi mértékét?

Pestibulvar.hu

Tudnunk kell, hogy “békeidőben”, ha nincs elrendelt vészhelyzet, a kórházak és orvosok akkor is teszik a dolgukat a járványokkal kapcsolatban, és amikor felüti a fejét a szinte menetrendszerűen megérkező influenza, akkor is folyamatosan küldenek mintákat elemzésre, hogy tisztán lássanak a terjedéssel és a nagyságrenddel kapcsolatban.






 

Idén sem volt ez másképp, január második felében megérkezett az influenzajárvány, legalábbis ez derül ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) influenza figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján: 2020. január 20-26. között 17 464 fő, az előző hetinél 41,2 százalékkal több beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel. A február 17-23. közötti becslés már 38 900 főt jelölt meg, majd a jön a meglepő fordulat, március közepétől, drasztikusan (12 ezerrel) csökken az influenzaszerű tünetekel orvoshoz fordulók száma, de közben

AZ NKK-HOZ KÉTSZER ANNYI VIZSGÁLATI MINTA ÉRKEZETT, MINT AZ ELŐZŐ HÉTEN!

 

A magyarázat erre viszonylag egyszerű, a március 15-i hétvégén hirdették ki, hogy akinek légútipanaszai vannak, azok kerüljék a közvetlen orvoshoz fordulást, telefonon pedig ugyebár elég nehéz diagnózist felállítani. De a beküldött minták megduplázódása viszont azt jelenti, az influenza(?) járvány mértéke nem csökkent, hanem erőteljesen növekedett. Azonban a legmegdöbbentőbb tény, hogy a a 12. naptári héten beküldött, 2 855 influenza-gyanús betegtől érkezett vizsgálati anyagból

CSAK  111 ESETBEN VOLT JELEN VALAMILYEN INFLUENZAVÍRUS, A TÖBBI 2744 MINTÁRÓL SEMMILYEN INFORMÁCIÓ NINCS!

 

Ezek szerint, nagy az esélye annak, hogy már március közepén nagy mértékben jelen volt a koronavírus (az influenzával majdnem megegyező tüneteket mutat) hazánkban is! Mindezeket az adatokat nagyon részletesen megtalálják Bogár Zoltán írásában. Azonban az igazi meglepetés akkor jött el, amikor a válaszonline munkatársa kezdett utánanézni ezeknek az adatoknak az NKK honlapján! Az ominózus 12 heti adatokat vizsgálva egyszercsak az

NKK ADATAIBÓL ELTŰNT TÖBB EZER ADAT!

 






A 12 hét 2855 mintájából hirtelen csak 70 lett, míg az előző heti 1248-ból pedig 165 maradt meg! Azt pedig, hogy nem egyszerű nyomdahibáról van szó, amit később javítottak, az is bizonyítja, hogy a honlap más részein elfelejtették átírni a pdf formátumú jelentésben az adatokat, így a honlapon is kétféle, egymásnak ellentmondó adat van.

 

A válaszonline-on az ügyet kirobbantó Élő Anita a következők szerint foglalja össze a történteket:

  1. Márciusban hirtelen megváltozott az orvosok viselkedése, egy hét alatt annyi vizsgálati mintát küldtek be influenzatesztre, mint az egész szezonban összesen. Majd a következő héten még sokkal többet.
  2. A mintákat influenzaszerű megbetegedések miatt küldték be, de minimális arányban tartalmaztak influenzavírust.
  3. A két rendhagyó hét után hosszú ideig, egészen május 6-ig nem közöltek újabb heti jelentéseket.
  4. Május 6-án a korábbi jelentéseket megváltoztatták, eltüntettek belőlük több ezer vizsgálati mintát.
  5. Nem válaszoltak a kérdéseinkre. (Eddig.)

 

A most kirobbant ügy tökéletesen jól mutatja, hogyan is működik Orbán országa, miként írja felül a kommunikáció, a látszat megteremtése a valódi kormányzást.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top