Politika

Vérbeli házmestertempó! Pitiáner bosszút állt Kövér a DK-n!

Pestibulvar.hu

Gy. Németh Erzsébet, a DK főpolgármester-helyettese Facebook-oldalán adott hírt arról, hogy Kövér László átköltöztette a párt parlamenti irodáját egy olyan helyiségbe, ami a belső udvarra, és nem a Kossuth térre néz. Gy. Németh szerint Kövér azért csinálhatta ezt, mert a párt korábban

TÖBB ALKALOMMAL IS OLYAN MOLINÓKAT LÓGATOTT KI AZ ABLAKBÓL, AMELYEK KELLEMETLENEK VOLTAK A KORMÁNY SZÁMÁRA.

 

Ilyen volt pl., amikor a meleg társadalommal való szolidaritásuk jeleként kilógatták a szivárványos zászlót, vagy amikor a Putyin-látogatás alatt egy Putyin-kritikus molinót raktak ki az ablakba. A politikus hozzátette: ahogyan a főpolgármesteri hivatalban már kint lóg az uniós zászló tavaly október óta,

A 2022-ES VÁLASZTÁS UTÁN UGYANÚGY FOGJÁK VISSZARAKNI A PARLAMENTRE IS AZ UNIÓS LOBOGÓT AZ AZT MEGILLETŐ HELYRE, A MAGYAR ZÁSZLÓ MELLÉ.

 


Gy. Németh posztját itt elolvashatják teljes terjedelmében:

Budapesten a Városházán már lobog az uniós zászló, az én szobámban is van. A DK-nak viszont költöznie kellett, hogy a…

Közzétette: Gy. Németh Erzsébet – 2020. május 12., kedd

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top