Belföld

Elszállt a rendőrök agya: letepertek egy piroson áthajtó biciklis nőt Budapesten (+videó)

nyugatifeny.hu

Sírva könyörgött segítségért, kiabálva kérte a rendőröket, hogy engedjék el.


Megbilincseltek egy piroson áthajtó biciklist a rendőrök Budapesten. A rendőrautó motorháztetejére nyomták, és hátrafeszítették a kezét – írta a szeretlekmagyarország.hu.

 

A nő láthatóan nagyon kiborult, hiába kérte a rendőröket, hogy engedjék el. Közben az egyik rendőr felemelte a hangját és ezt mondta:

Befejezné? Elő fogom magát állítani, higgye el! Ne velem szórakozzon, ne a hatósággal szórakozzon már! Mit képzel magáról? Magának mindent lehet?” – kiabálta a rendőr a nőnek.

 

Az esetről videót is készített az Index egyik olvasója.

 

A rendőrség később Index megkeresésére azt mondta: a durvaságokra azért volt szükség, mert a nő nem állt meg a rendőri felszólításra, nem volt hajlandó igazolni magát, az intézkedésnek többször ellenállt, és az egyik intézkedő járőrt megrúgta.

 

Itt a megdöbbentő videó:

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top