Politika

Megbukott a miniszter – Már Orbán sem kíváncsi a véleményére!

Pestibulvar.hu

“De hová tűnt Kásler Miklós?” teszi fel a kérdést az MSZP Facebookra feltöltött közleményében. A kormánypropaganda saját magát buktatta le azzal, hogy fényképet közöltek a budapesti korlátozások feloldására irányuló szakmai tanácskozás résztvevőiről, ráadásul még le is írták, hogy kik vettek részt a döntésben. Ezen pedig az egészségügyi kormányzat, élén Kásler Miklóssal, nem vett részt.





ESZERINT PEDIG KÁSLER MEGBUKOTT A MINISZTERELNÖK SZEMÉBEN!?

 

“Már Orbán sem tart igényt Kásler jelenlétére akkor, amikor rendkívüli jelentőségű egészségügyi döntéseket kell meghozni.”

 

A párt közleményében kiemeli: “még azt is mondhatnánk, hogy örülünk, hogy kivonták végre a forgalomból a tragikus döntéseket hozó, emberi életekben mérhető hibákat elkövető bukott minisztert.

Mielőtt fellélegezhetnénk, azonban maradt egy kérdés:

MIKOR MOND LE KÁSLER MIKLÓS? MIKOR ADJA KI AZ ÚTJÁT ORBÁN A BUKOTT MINISZTERÉNEK?

 






Az MSZP, mint baloldali parlamenti erő nem fog napirendre térni a kórházakból ki- és elutasított betegek szenvedéstörténete felett, a végére fogunk járni annak, hogy hogyan fordulhatott elő, hogy maguk a kórházak voltak a vírus melegágyai, és annak, hogy miért tagadták meg a kórházakból elbocsátott, otthonokba visszazsuppolt idős emberek tesztelését.”

 

De hová tűnt Kásler Miklós?Már Orbán sem tart igényt Kásler jelenlétére akkor, amikor rendkívüli jelentőségű…

Közzétette: MSZP – 2020. május 16., szombat

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top