Politika

Kegyetlenség: Műtéte előtt egy nappal hazaküldték a kórházból, meghalt a férfi

nyugatifeny.hu

Kásler döntése emberéletekbe kerül.


Polip betegséggel került kórházba egy óbudai férfi, akit egy nappal a műtéte előtt hazaküldtek a kórházból. A férfi felesége a férje történetét Szabó Tímeának, a Párbeszéd frakcióvezetőjének mesélte el.

 

Kásler Miklós rendelete március 14-én jelent meg arról, hogy

halasszák el a nem életmentő műtéteket.

 

A férfi korábban háromszor járt kórházban, többször hazaküldték, mert rossz volt a vérképe. Az előírt K-vitamint nem kapták meg Magyarországon, Németországból hozatott a család.

 

A férfi március 3-tól volt kórházban, és 17-ére volt kiírva a műtéte. Egy nappal előtte, 16-án reggel a kórházban azt közölték vele:

elmaradnak a műtétek.

Így a férfi hazament. Feleségének elmondta: mindenki mást is hazaküldtek az osztályról, kiürítették az egész termet.


 

Három héttel később, április 7-én a férfi otthonában rosszul lett, fájt a hasa, egész éjjel nem aludt. Felesége hívta az ügyeletet, ahol azt kérték tőle, hogy olvassa fel a zárójelentést.

A férfi a telefonhívás közben meghalt.

 

Szabó Tímea, a Párbeszéd politikusa szerint ennek a történetnek például kell szolgálnia minden döntéshozónak, de főleg Kásler Miklós miniszternek, hiszen Kásler kórházágy-kiürítéséről és a műtétek elhalasztásáról szóló döntése súlyos emberéletekbe került.

 

Az özveggyel készült megdöbbentő videó itt található:

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top