Politika

Gyurcsány csúnyán kiosztotta a fideszes bagázst a kórházkisöprésért és a többi aljasságért

nyugatifeny.hu

Az előtte ülő Németh Szilárdnak a vércukra is leesett az okítástól.


“Amit önök tettek az elmúlt hetekben, az borzalom” – értékelte a kormány eddigi járványügyi intézkedéseit Gyurcsány Ferenc hétfői napirend előtti felszólalásában.

“Hogyan történhet az meg, hogy Magyarországon minden 1000 megbetegedett közül 128 meghalt?”

– kérdezte a DK elnöke, emlékeztetve rá, hogy a környező országok átlagos halálozási rátája

ennek a fele volt.

 

“Önök úgy döntöttek, hogy 36 ezer ágyat szabaddá tesznek, ehhez több ezer műtét előtt álló embert haza kellett küldeni.

Majd kiderült, hogy a felszabadított ágyhelyek pár százalékára sem volt szükség, miközben ezen intézkedések mögött emberi drámák és tragédiák sokasága volt!”

– vetette a fideszesek szemére.

 


“Lehet, hogy önök kiválóak abban, hogy elmondják, hogyan kell viselkednie egy jó böllérnek, de úgy látom, hogy megbecsülni egy ilyen járvány hatását, és megfelelő intézkedéseket hozni, ebben adósai maradtak a nemzetnek”

– szúrt oda.

 

A DK elnöke felidézte, hogy az elmúlt időszakban 3-400 ezer ember veszítette el az állását, ehhez képest a kormány alig a GDP 0,4 százalékát költötte munkahely-védelemre.

 

“Amit művelnek az önkormányzatokkal, az dráma, amit csináltak a szájkosár-törvénnyel, az egészen embertelen” – sorolta Gyurcsány, majd azt kérdezte:

“Átélték egy percig is azoknak a drámáját, akiknek hazaküldték a hozzátartozóját, hogy képzettség és lehetőség hiányában mostantól ők gondoskodjanak róluk?

Volt-e egyetlen empatikus mondatuk arra, hogy mit csinálnak azok a szülők, akikre ott hagyják a gyereket, és a szülő sem tudja bekapcsolni a számítógépet, mert nincs is, vagy nem ért hozzá?

Mondtak-e egyetlen mondatot is, hogy ez közös dolgunk, és közösen meg fogjuk oldani? Nem! Önök katonásdit játszottak, és azt hitték, hogy az ország is katona!

Itt emberek szenvedtek, maguk pedig egy percig nem törődtek ezzel, és ez az igazi borzalom!”

– pirított rá a fideszes bagázsra a legnagyobb ellenzéki párt elnöke.


 

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top