Politika

Brutális öngólt lőtt a Varju Lászlót szemkilövetéssel vádoló Orbán

Pestibulvar.hu

Mint megírtuk, ma több ellenzéki képviselő is kérdezhette Orbánt az azonnali kérdések órájában a parlamentben. Varju László, a DK képviselője azt kérdezte tőle, hogy mikor fizeti ki végre a kormány az önkormányzatoknak a védekezés költségét, és hogy mikor fizet azoknak a családoknak, akik a kórházból hazaküldött hozzátartozójukat ápolják.






 

Orbán először válaszként beolvasott Varjúnak, hogy minek kérdezi őt ugyanarról, amiről már többen is megkérdezték, aztán megismételte korábbi válaszát, miszerint a gépjárműadó elvételét nem tartja az önkormányzatok kivéreztetésének. Ellentétben azzal, amit a Gyurcsány-kormány tett, hogy több ezer milliárd forint értékben “eladósította őket”. Varju erre megjegyezte, hogy Orbán bizonyára biztos örülne annak, ha őt is rendőrökkel vitetnék el a parlamentből. (Varju mentelmi jogát korábban felfüggesztette a Parlament, a köztévében történtek és egy választási ügy miatt emelt ellene vádat az ügyészség).

 

Orbán erre azt mondta:

“NEM ÖNÖK LŐTTÉK KI AZ EMBEREK SZEMÉT? NEM ARRÓL VAN SZÓ, HOGY KEDDEN VAN AZ ÉVFORDULÓJA ANNAK A BESZÉDNEK, AMINEK NYILVÁNOSSÁGRA KERÜLÉSE KIVÁLTOTTA AZ EMBEREK ELÉGEDETLENSÉGÉT, AMIT ÖNÖK NEM PÁRBESZÉDDEL, HANEM KARDLAPOZÁSSAL ÉS SZEMKILÖVETÉSSEL PRÓBÁLTAK ORVOSOLNI?”

 

Bár szavait nagy felzúgolódás, és taps kísérte a Fidesz részéről, ez sem tudta leplezni az ordító öngólt, amit Orbán lőtt, tekintve, hogy

EGY OLYAN KÉPVISELŐT SIKERÜLT RENDŐRI ERŐSZAKKAL VÁDOLNIA, AKIT A SAJÁT SZEKUSAI VERTEK MEG ÚGY A KÖZTÉVÉBEN, HOGY A MENTŐ VITTE EL.

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top