Politika

Erre várt mindenki – végre megkapták a megérdemelt fizetésemelést!

Pestibulvar.hu

Ha valaki arra gondol, hogy a kormány végre észbekapott, és felmérte, hogy az egészségügyi dolgozók munkája nélkül már rég le kellett volna mondania, ezért megduplázza a fizetésüket, az csalódni fog, nem ők kapnak fizetés duplázást.






 

Azok is csalódni fognak, akik arra tippelnek, hogy a tudásban van a jövő, ezért a pedagógusok bérét emeli meg a kormány, annak érdekében, hogy Európa vezető tudáskozpontjává váljon az ország.

 

Lehetne más cél is, például, lehetnénk egy humánus, emberközpontú ország, ahol a szociáliságazat dolgozóinak emelik egyik napról a másikra a duplájára a bérüket, hogy az elhivatottságukat és a kitartásukat anyagilag is értékeljék.

A kormány azonban nem így döntött, az előbbiek munkájánál sokkal jobban értékel másokat, ezért két lépésben, júniustól és januártól a

KÉTSZERESÉRE EMELI A VIDÉKI PAPOK FIZETÉSÉT!

 

Mindezzel még egyet is értenénk, ha bevált volna Kásler jóslata, és a 10 parancsolat mormolgatása és betartása megvédte volna a világot a koronavírustól. De nem így történt, nem a papok voltak azok akiknek sokakk köszönhetik az életüket, sem most, sem a hétköznapokban.

 

Ne gondolják rólunk, hogy igazságtalanok vagyunk. Nem gondoljuk, hogy nincs szükség hitre a hétköznapokban, hogy nincs szükség a papok, lelkészek és rabbik tevékenységére, akiknek most emelkedik a fizetésük. Azza is tisztában vagyunk, hogy az erre célra fordított állami támogatás mértéke nagyon elenyésző az ország költségvetésében, a 4000 személy érintett, és jövőre 5,2 milliárdba kerül a mutatvány. Az más kérdés, hogy a fizetésük másik része is az egyházak állami támogatásából megy, illetve a hívek adományaiból, amelynek egy része (perselypénz és társai) minimum a gazdasági szürkezónába tartozik.






 

A fő probléma az egész Balog Zoltán féle bejelentéssel az, hogy pontosan megmutatja, mi fontos és mi nem a kormánynak.

FONTOS MEGFIZETNI AZ EGYHÁZI KÖNTÖSBE REVERENDÁBA BÚJT PROPAGANDISTÁKAT,

és ezt ki is kell irdetni a nagyvilágba az MTI-n keresztül, és ki kell szűrni a szemét a nyugdíjasoknak valami kis aprópénzzel, amit a jó emlékek miatt 13. havi nyugdíjnak hívunk. Fontos támogatni a még mindig a múltba visszatekintő egyházat, és nem fontos fejleszteni az oktatást, ami a jövőnk záloga, és többre értékelik az utolsó kenetet mint az azt megelőző gyógyítást. Ha belegondolunk, elborzasztó ez a világkép és gondolkodás, amit Orbán és rendszere sugároz.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top