Politika

Hiánypótló műsor indult, interneten elérhetőek az adások!

Pestibulvar.hu

Politikusainkat jobbára csak a parlamentben, sajtótájékoztatón esetleg egy-egy politika műsorunkban látjuk, politikai szerepben. De a politikus megszólalások mögött mindig van egy ember, egy történet, egy sors, amiből fakad a meggyőződés, az értékrend.






 

Ön ismeri politikusaink civil arcát? Tudja ön, hol dolgoztak mielőtt a parlamentbe kerültek, milyen zenét szeretnek, mi a hobbiuk, hogyan gondolkoznak a világ politikán kívüli dolgairól?

 

Elindült egy műsor, amely ezt a hiányt próbálja meg pótolni, a Cafe selfie első részében, Veres Gábor beszélgetőpartnere: Komjáthi Imre. Kellemes kikapcsolódást a videóhoz!

 

Cafe selfie – másképp beszélgetünk A műsor első vendége Komjáthi Imre

A Cafe selfie – másképp beszélgetünk első vendége Komjáthi Imre Tudta Ön, hogy hol dolgozott az MSZP alelnöke 33 évig? És azt, hogy milyen zenét szeret? Volt-e katona? Mindezekre és még sok mindenre választ kaphat a Cafe Selfie első részében, ahol Veres Gábor beszélgetőpartnere: Komjáthi Imre.

Közzétette: MSZP – 2020. június 7., vasárnap

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top