Politika

Bejött a jóslat: elérhetetlen lett a videó, ami bemutatja Orbánék kegyetlenségét

Pestibulvar.hu

Sajnos igazunk lett, és ma már nem tekinthető meg az a videó, amelyben arról beszél egy önkéntes ápoló, hogy a koronavírus miatti kórházból elbocsájtott betegek között olyannal is találkozott,





AKINEK MŰTÉT UTÁN NEM VOLT ÖSSZEVARRVA A HASA!

 

A videó az azt készítő MSZP Facebook oldalán volt elérhető, mindaddig, amíg le nem vették a készítői, az Országos Mentőszolgálat érzékenysége miatt. Mindezt Korózs Lajos, mondta el az ATV Egyenes Beszéd műsorában, aki maga is szereplője volt a videónak. Mint mondta, nem akartak senki megbántani.

 

A videó eltávolításának oka az volt, hogy az OMSZ mentői előtt kezdődik a film, ami azt az érzést kelti, mintha a videóban szereplő Németh Athina is az ő mentőtisztjük lenne, bár ezt soha senki nem állította. A hölgy azonban a műsorban megerősítette azt a kijelentését, miszerint 43 éve dolgozik mentősként, de sosem volt az Országos Mentőszolgálat munkatársa. Azt állítja, van olyan magántulajdonban lévő mentőszolgálat, amely 1979 óta működik Magyarországon, itt dolgozik ő is, szerdán áll legközelebb szolgálatba. A mentőszolgálat nevét azonban nem akarta elárulni.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top