Politika

Páros lábbal beleszállt Orbán hazug konzultációjába az Európai Bizottság alelnöke

Pestibulvar.hu

Vea Jourová a nemzeti konzultáció egyik kérdése kapcsán, ami azt állítja, hogy „Brüsszel arra készül, hogy megtámadja a magyar alkotmány bevándorlással kapcsolatos szabályait. Arra akarnak kényszeríteni bennünket, hogy megváltoztassuk Alaptörvényünk migrációt tiltó rendelkezéseit”, újságírói kérdésre, hogy igaz-e, amit a magyar kormány állít, azt válaszolta: ugyan még nem látta a szöveget, de ha az szerepel benne, amit mondanak,





AKKOR AZ “FAKE NEWS, NEM IGAZ”.

 

Korábban írtunk már a kormány legújabb nemzeti konzultációjáról. Nagyon úgy tűnik, hogy a kormány ezúttal sem bírta megállni, hogy ne uszításra használja a kérdőívet, mert a koronavírus-járvány és a gazdasággal kapcsolatos kérdések közé ismét sikerült betuszkolnia a Soros-, Brüsszel- és bevándorlásellenes propagandáját.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top