Politika

Majka: Azt kívánom, ebben a kicsiny kis országban minden maradjon így, ahogy volt eddig az elmúlt pár évben – videó

zsurpubi.hu

A rapper rendkívül cinikus videóban szólt be ismét a Petőfi rádiónak, és (már szintén nem először) kifejezte elégedetlenségét azzal kapcsolatban is, ahogyan erős és büszke hazánkban működnek a dolgok.






 

A teltházas koncertek sora, a brutális megtekintésszámmal bíró klipek ezúttal is kevésnek bizonyultak az újabb jelöléshez. Majka korábban a Fonogram-díjjal kapcsolatban fejtette ki véleményét a Petőfi rádióról, no meg arról, hogy milyen országban is élünk, akkor azt mondta:

Miért is gondoltam, hogy nyerhetünk a Fonogram gálán???? Az 5 főből álló zsűriben, akik az év hip hop hangfelvételéről döntöttek, az egyik Petőfi rádiós szerkesztő (magyaráznom ezt sokat nem kell) a másik egy olyan site vezetője ( Lángoló Gitárok ) ahol nagyítóval kell keresni a hip hopról szóló interjúkat, vagy az ehhez kapcsolódó szakértelmet , és a 3. egy trash metál zenekar basszusgitárosa… Már semmi esélyünk sem volt.

Egy olyan országban élek ahol a teljesítmény totális ignorálása alap, ha nincs melle megfelelő szimpátia, bratyizás, vagy oltári nagy seggnyalás.

Mielőtt a sok barom nekiállna észt osztani arról, hogy már megint nyafogok, tájékoztatom őket ,hogy ez az én oldalam, ahol az én gondolataim , problémàim, örömeim osztom meg. Ha nem tetszik tessék nyugodtan elhúzni a picsaba … ( vagy lehet küzdeni almokat megvalósítani , és aztán eltűrni , hogy jöjjön egy két seggarc és kicsikét belerondítson! ) písz…

De arra is volt példa, hogy éppen koncert közben szúrt oda:

Hatalmas megtiszteltetés, hogy itt állhatok a Petőfi-színpadon. Annak a rádiónak a színpadán, amelyik soha egyetlen számomat sem játszotta le.

 






A Petőfi rádió különös elvei persze már több erős és büszke pillanatot szültek, emlékezhetünk rá, amikor nem adták Fluor Tomi dalait, miután a kamerába kiabálta, hogy Soros György.

Azt kívánom, ebben a kicsiny kis országban minden maradjon így, ahogy volt eddig az elmúlt pár évben

– zárta roppant cinikusan videóját, amit tegnap óta már több mint százezren tekintettek meg.

 

 

Hogy milyen ez a kicsiny kis ország Majka szerint azon kívül, hogy nem a teljesítmény a döntő, azt részben korábbi bécsi koncertjén is kifejtette:

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top