Politika

Megdöbbentő fotó: az ellenzéki aktivista megmutatta mennyi Nemzeti Konzultációs ívet vittek az emberek

hirhugo.hu

A nemzeti inzultációs íveket egymás után kapjuk- írja Facebookon az ellenzéki aktivista, majd fényképen megmutatja, hogy pontosan mennyi ívet is vittek neki vissza a magyarok






 

Minden jel szerint teljesen kipukkadni látszik, Orbánék Nemzeti Konzultációs lufija. Az ellenzéki aktivisták és az ellenzéki pártok ország szerte gyűjtik a Nemzeti Konzultációs íveket.

 

 

Az egyik ellenzéki aktivista egy megdöbbentő fotót hozott nyilvánosságra: megmutatta, hogy rövid idő alatt menyi ívet vittek neki vissza a magyar emberek. Egyértelmű, hogy nem kérnek Orbánék propaganda konzultációjából- írja az egyik kommentelő.

Nem véletlen, hogy Fideszéknél egyre nagyobb a feszültség. A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy megtámadtak egy MSZP-aktivistát a Széll Kálmán téren. A támadó nemzeti konzultációs íveket akart elrabolni a nála vagy egy fejjel alacsonyabb nő táskájából. Az aktivista megvédte magát, a férfi elmenekült.

 

Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselők indították az akciót a kitöltetlen nemzeti konzultációs kérdőívek összegyűjtésére.






 

A képviselők szerint az akcióval azok tiltakozhatnak a kormány legújabb konzultációja ellen, akik nem dőlnek be a propagandának, és úgy gondolják, hogy ezekben a válságos időkben jobb helye is lenne az adófizetői pénzeknek.

 

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy halad az ellenzéki akció, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot facebookon, hogy mindenki lássa kipukkadt Orbánék propaganda konzultációja.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top