Politika

Váratlanul lemondott a fideszes polgármester, aki korábban szembement Rogánnal

Pestibulvar.hu

Balatonszemes önkormányzata a Facebook-oldalán tette közzé, hogy 8 hónappal megválasztása után, július 1-i hatállyal

LEMOND A FIDESZES POLGÁRMESTER.

Szomorú Szilárd azt írta: „nem arra vállalkoztam, ami ma Balatonszemesen folyik.

ÉN NEM HARCBA ÉS CSATÁBA INDULTAM. VAN, AKINEK EZ AZ ÉLETE, NEKEM NEM.

Nem támogathatom azt, hogy a településünket egyes személyek állandóan lejáratni kívánják mindenki előtt” – közölte a 444.hu.

Hozzátette: „Mindenkinek látható és érezhető, hogy óriási a feszültség településünkön. Ebből kiindulva levontam a következtetéseket és megtettem azt, amit a településünk érdeke megkíván. (…) Mindezt annak reményében teszem, hogy a településünk végre találjon egy olyan személyt, aki együttműködést és fejlődést tud hozni Balatonszemes életébe”.

Szomorú már évek óta a település képviselő-testületének tagja volt, egy korábbi ciklusban pedig alpolgármester, így tudta milyen feladatok hárulnak majd rá.

Az első nagyobb figyelmet akkor kapta, amikor májusban kiderült, hogy Rogán Antalék vezetésével privatizálják a Bahart kikötőit és ingatlanjait. A Magyar Narancs hozzájutott a jegyzőkönyvhöz, ami szerint csak az állam képviselője mondott igent a Bahart átalakítására, míg a településvezetők közül senki.

A települések képviselői közül 10 polgármester ellenezte a privatizációt, heten tartózkodtak, négyen pedig nem vettek részt a szavazáson.

A 10 NEMMEL SZAVAZÓ POLGÁRMESTEREK KÖZÜL 9 FÜGGETLEN, A TIZEDIK SZOMORÚ SZILÁRD VOLT.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top