Politika

Rég sikerült ennyire kiakasztani Orbánékat a parlamentben – videó

Fotó: Index

Mint mi is beszámoltunk róla, tegnap elég hamar – rögtön az első felszólalásnál – botrányba fulladt az azonnali kérdések órája a parlamentben, amikor Jakab Péter, a Jobbik elnöke olyan kemény felszólalást intézett Orbán Viktorhoz, hogy sikerült annyira kiborítania Kövért, hogy a házelnök már a felszólalás végét sem várta meg, és megvonta tőle a szót.






 

Jakab a személyeskedésekkel teleszőtt felszólalásában először Soros-fóbiával vádolta Orbánt, majd

EGYSZERŰEN LEHÜLYÉZTE A KORMÁNYFŐT.

 

Kövér erre annyira kiakadt, hogy összeakadó nyelvvel, többször meg-megakadva a viszontválaszában figyelmeztette Jakabot, hogy “nem a kocsmában van a jobbikos haverjaival, hanem az Országgyűlésben”, úgyhogy viselkedjen ahhoz méltóan, különben megvonja tőle a szót. Orbán sem fukarkodott a sértegetéssel, faragatlansággal és hazudozással vádolta Jakabot, és azt tanácsolta neki, hogy vegyen példát jó modor tekintetében olyan egykori ellenzéki vezetőktől, mint Apponyi vagy Bajcsy.

“DE SÉRTŐDŐSEK LETTEK A TOLVAJOK”

– kezdte Jakab a viszontválaszát, ám folytatni már nem tudta, mert Kövér megvonta tőle a szót.






 

Itt visszanézhető a teljes jelenet:




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top