Politika

FRISS: Videóra vette Hadházy Ákos, ahogy a magánlakásán zaklatták őt szombaton fideszes “újságírók”

nyugatifeny.hu

Épp a fia 16. születésnapját ünnepelték volna, amikor megjelent a lakásuknál a HírTV stábja.






“A HírTV stábja ma szombaton fél egykor becsöngetett a lakásomon, miközben épp a fiamat köszöntöttük 16. szülinapja alkalmából.”

– közölte felháborodottan a Facebookján Hadházy Ákos.

 

A független képviselő hozzátette:

“Azt már egyébként szinte megszoktam, hogy arcátlan módon otthonomban zaklatnak, bár valójában nem lehet ezt elfogadni. Most az látszik, hogy a kormány propagandagépezet megijedt attól, hogy milyen sokan küldik nekünk vissza a hazug manipulációs íveket.

Rogán ezért küldi a zaklató stábot a házamhoz.

Az viszont új szint, hogy az elmúlt napokban olyan magánszemélyt is zaklattak hasonló undorító módon, akinek semmi köze a tiltakozáshoz.

A HírTV először azt hazudta, hogy egy újságírónő címére kell postán a leveleket elküldeni – szerintük tehát a hölgy egy postafiókban lakik…

Aztán jött a „nagy leleplezés”: a Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány kurátorának felesége újságíró, ráadásul nem a propagandamédiánál…

Emiatt a „sztori” miatt tegnap őket is hasonlóan zaklatta a videón is látszó hölgy, akit érdekes módon nagyon zavart, hogy videózom őt az ajtóm előtt.

A felvételt azért is csináltam, mert gondolom, a „tudósításban” majd az hangzik el, hogy nem voltam hajlandó interjút adni. Pedig nagyon szívesen, bármikor, ÉLŐBEN.”






 

Itt a videó:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top