Politika

Újabb részletek derültek ki Szilágyi István halálának ügyéről

Szilágyi István - Fotó: nepszava.hu

Az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetből (IMEI) szállították át Sz. Pétert, aki a gyanú szerint május elején ölte meg apját.

A férfi majdnem három hónapot töltött az IMEI-ben, és szeptemberig biztosan marad a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet Venyige utcai részlegében, eddig rendelték el a letartóztatását.

 

A Fővárosi Főügyészség indítványozta, hogy a bíróság szüntesse meg Sz. Péter IMEI-ben való kezelését, hogy a férfi mostantól bv-intézetben tölthesse a letartóztatást. A bíróság elfogadta az indítványt, így a férfit áthelyezték a fegyintézetbe – mondta Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a Blikknek.

 

A család ismerőse szerint a gyanúsított nem bánja, hogy a börtönbe vitték át: a Venyige utcában korábban több mint hét hónapig volt. (atv.hu)

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top