Politika

Hajrá! – Ezt mondta a Fidesz arra, hogy Mészáros Lőrinc egy ausztriai fociklubot akar megvenni

168ora.hu

Ajánlatot tett az SV Mattersburg futballcsapatra Mészáros Lőrinc az osztrák Der Standard beszámolója szerint. 


 

Az osztrák élvonalban érdekelt klub iránt három vevőjelölt érdeklődik. Az egyik egy bosnyák energiaiparban érdekelt vállalkozó, a másik egy kínai-amerikai befektető, több európai fociklub tulajdonosa, a harmadik pedig Mészáros Lőrinc,  aki a Standard szerint Orbán Viktornak pénzügyi tekintetben a „jobb és bal keze, vagy inkább zsebe”, ahová Orbán bármikor kedve szerint benyúlhat.

“Hajrá!”

 

Utóbbit pedig már a Fidesz kommunikációs igazatója mondta a tervekkel kapcsolatban. Hollik István hozzátette: örülne neki, ha minél több magyar vállalkozó lenne olyan állapotban, hogy a külföldi befektetéseket tudna végrehajtani.

 

Az Országgyűlés plenáris ülése

Hollik István Fotó: Kovács AttilaArra a kérdésre, hogy a Fidesz egyetértene-e azzal, hogy ha osztrák csapat Mészáros Lőrinc tulajdonában kerül, akkor az eszéki focicsapathoz hasonlóan kapjon állami támogatást, Hollik István azt mondta:

a törvények szerint kell minden esetben eljárni, így ebben az ügyben is.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top