Politika

Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

168ora.hu

A magyar lakosság több mint kétharmada hallott Kaleta Gábor volt nagykövet gyermekpornográfiával kapcsolatos ügyéről és a megkérdezettek döntő többsége (83 százaléka) enyhének tartja az ítéletet


– derül ki a Publicus Intézet Népszava számára készített felméréséből.

 

Ugyanakkor meglepő különbség mutatkozik az ügy ismertsége az ellenzéki és a kormánypárti szavazók között: előbbiek 66, utóbbiak 35%-a hallott a pedofilbotrányról.

Viszont abban a fideszesek is egyetértettek – és ez pártállástól függetlenül így van – hogy helytelenül járt el a kormány, amikor Országgyűlés külügyi bizottságának az ügyben készült tárgyalási anyagát 10 évre titkosították.

 

A büntetés mértékével sem értettek egyet a megkérdezettek, iskolai végzettségüktől függetlenül a nagy többség enyhének találta az ítéletet.Szijjártó Péter Peruban

Kaleta Gábor (a képen balra) Szijjártó Péter oldalán, amint átadják a perui magyar nagykövetséget 2017-ben.

További részletek a Népszava cikkében olvashatók.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top