Politika

Három beteg megvakult a műtét után- a magyarázatot el sem akartuk hinni!

Kásler Miklós és Orbán Viktor - Forrás: hirtv.hu

Visszavonta a Pest Megyei Kormányhivatal a Budaörsi Egészségügyi Központ egynapos szemészeti sebészetének működési engedélyét – mondta Tarnai Richárd, a kormányhivatal vezetője. Tarnai Richárd az ügyet nagyon súlyosnak nevezte, mert egy ember véglegesen megvakult, három embernek pedig súlyosan és tartósan romlott a látása – adta hírül januárban az MTI.






 

Mára az is kiderült, hogy mi okozta az Orbán Viktor szerint “Európa egyik legjobban teljesítő” egészségügyi rendszerben a visszafordíthatatlan tragédiát. A hivatalos indoklás szerint gennykeltő, egészen pontosan fekáliából származó baktérium fertőzte meg a páciensek szemét, mert a műtétek során nem tartották be maradéktalanul a személyi higiénés előírásokat, különösen a kézhigiénés protokollt. Magyarul,

[EMAIL PROTECTED] KÉZZEL MŰTÖTTÉK AZNAP A PÁCIENSEKET!

 

Aznap éppen 22 szürkehályogműtétet végeztek, melyből tizenkét beteg arra ébredt, hogy egyáltalán nem lát a műtött szemére! Rajtuk újabb beavatkozást végeztek, de mára már  így is három ember veszthette el a látását a sajtóhírek szerint.

Kíváncsian várjuk, vajon lesz-e felelőse az esetnek, mert ha már nem is lehet ezeknek az embereknek visszadni a látását, legalább másokat ne veszélyeztessenek a jövőben!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top