Belföld

VV Soma élőzés közben tett fel ízléstelen kérdéseket egy 15 éves lánynak

Kiemelt kép: VV Soma/Twitch
VV Soma is videózik, csak minek.





Van Instagramon egy 15 éves lány, akit Zsebibabának hívnak és akit valamiért több mint százezer felhasználó követ. VV Soma  Való Világ-győztes állítása szerint szerette volna jobban megismerni a lány titkát és bár az elején azt mondta, hogy „ha bárki azt hiszi, hogy ez egy olyan live lesz, ahol oltogatni fogom a Zsebibabát, az téved. Én 26 éves vagyok, nem fogok 15 éves lányokat megalázni. Tudjátok, hogy ezek a megalázós dolgok nem az én reszortom”, a videó teljesen más irányt vett.

 

Az egész történetről Osváth Zsolt videójából értesültünk, aki összegyűjtötte, milyen „kérdéseket” tett fel a 26 éves VV Soma a 15 éves Zsebibabának.

  • Figyelj, azt írják a követőim, hogy blokkolnának téged. Az mit jelent?
  • Valaki azt írja, hogy durrogtatna, mint az ágyúgolyó. Az mit jelent?
  • Valaki azt súgja a fülembe, hogy megrakna, mint a farakás.
  • Látom, hogy sportos feneked van, sportolsz?
  • Szeretsz birkózni? Fiúkkal vagy lányokkal?
  • Hány fiúval birkóztál eddig összesen életed során?
  • Akkor ezek szerint szeretsz szívni. Mármint cigarettázol.

 

Osváth Zsolt (aki egyébként a Való Világ nyolcadik évadában együtt volt a villában Somával) szerint Somának hatalmas felelőssége van, ezért azt tanácsolja neki:

Ha már a követőid akkora tuskók és tirpákok, hogy ezeket a kérdéseket felteszik, akkor neked az a dolgod, hogy ignorálod és nem beolvasod.

 

A birkózós metaforával kapcsolatban azt mondta:

Ennyi jó érzés nem szorult beléd? Ha ezt a lányt 30 percen keresztül alázod, legalább szexuálisan ne zaklasd nyilvánosan. Mert ez bizony az!

 

A videónak egyébként másik szomorú tanulsága, hogy a 15 éves lány mindig is híres akart lenni és az Instagramból azt szűrte le, ezt úgy érheti el, ha pucsítós-fehérneműs képeket posztol magáról.






 

Ha valakit érdekel az egész történet, itt megnézheti.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top