Politika

Orbán ezt most nem teszi zsebre – Ilyen durván még sosem szóltak be neki!

Pestibulvar.hu

Sokan szóltak már be Orbán Viktornak az elmúlt években, sokan kritizálták őt döntései és intézkedései miatt, de a 2018-as választás után feloszlott Együtt egykori elnöke, most kikelt magából és betámadta a miniszterelnököt!

 






Juhász Péter a Facebook-oldalára írt ki egy hosszabb bejegyzést, melyet azzal kezd, hogy:

“ORBÁN TÉNYSZERŰEN PSZICHOPATA, ÉS VÉGÉRVÉNYESEN FASISZTÁVÁ VÁLT”.

 

Hozzátette, hogy nem lehet másként nevezni azt az embert, “akit hidegen hagy több ezer gyermek, család és idős honfitársa fizikai biztonsága, aki aljas politikai bosszútól vezérelve semmibe vesz mindent, amit egy normális embernek morális kötelessége volna tiszteletben tartania.

 

Aki ilyenre ad politikai utasítást, mint ő, az nyilvánvalóan fasiszta. Aki nem érzi tettének morális súlyát és embertelenségét, az nyilvánvalóan pszichopata.

ORBÁN MINDKETTŐ, BEBIZONYÍTOTTA”.

 

Juhász úgy véli, “Orbán személyes bosszúja miatt veszélybe került 3000 szegény gyerek napi háromszori étkezése és tanulhatnak fűtés nélküli helyiségben, ahogy hajléktalanok és szegény családok maradhatnak fedél vagy épp kórházi ellátás nélkül”.

 






Az Együtt párt egykori elnöke ezt azután írta ki közösségi oldalára, hogy a Tilos Rádió Hajnali Hasadás című műsorának vendége volt Iványi Gábor lelkész, aki elmondta, hogy jelenleg nagy bajban vannak, és pénzt kell gyűjteniük, mivel bármikor kikapcsolhatják a gázt, elveszik a támogatásukat, és teljesen ellehetetlenítik a működésüket.

 

Augusztus vége óta tudni, hogy a kormány megvonja a többlettámogatást az Iványi-féle Magyar Evangéliumi Testvérközösség iskoláitól, így az a csőd szélére került. Múlthéten a gázt is ki akarták már kapcsolni, de azt végül sikerült megakadályozniuk. Azóta sátrat emeltek MET intézményközpontjánál és éjjel-nappal őrséget állnak – közölte a 444.hu.

Orbán tényszerűen pszichopata, és végérvényesen fasisztává vált. Azt az embert ugyanis nem lehet másnak nevezni, akit…

Közzétette: Juhász Péter – 2020. szeptember 22., kedd

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top