Politika

Emlékeznek a vasalódeszkás tanárt megalázó komisszárra? Bukás helyett jutalmat kapott!

Pestibulvar.hu

Újfent bebizonyosodott, hogy a NER csak a sajátjait nem hagyja az út szélén.






 

Nagy visszhangja volt néhány hónapja, amikor kiderült, hogy Balázs József, egy a Fidesz által kinevezett politikai komisszár tankerületi vezető letiltott a tanításról egy tornatanárt, Vezsenyi Lászlót, aki a digitális oktatás kezdetén, hogy oldja a diákokban a feszültséget a rendkívüli helyzet miatt, egy humoros videóban “digitális úszásra” oktatta a gyerekeket. (A videóban Vezsenyi egy vasalódeszkán hasalva imitálta, mintha vízben úszna.) Balázs a videót azonnal leszedette a tanárral, majd hónapokig arra kötelezte, hogy úgy adja le a tananyagot, hogy azt el sem juttatta a diákoknak (lényegében tehát feleslegesen dolgoztatta őt).

 

Az országos felháborodás miatt Balázs eljárását később még a Klebelsberg Központ is túlkapásnak minősítette, és miután az oktatási jogok biztosa vizsgálatot indított az ügyben, a tankerületi vezető lemondásra kényszerült. Ha egy normális országban élnénk, ennek a történetnek itt vége is lett volna, annyi különbséggel, hogy nyilvánosan bocsánatot kérnek Vezsenyitől a megaláztatásért. Már önmagában az sokat elárul, hogy ez nem történt meg, az azonban még inkább jelzi, hogy mennyire nem normális országban élünk, hogy kiderült:

BALÁZS NEMHOGY NEM BUKOTT MEG, MOSTANRA MÉG ÁLLÁST IS KAPOTT IGAZGATÓHELYETTESKÉNT EGY ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN!

 






Hódpress, ami először értesült a hírről, meg is kereste az érintett iskolát, a Németh László Gimnázium és Általános Iskolát, hogy utánaérdeklődjön a dolognak, ők azonban nem reagáltak a megkeresésükre.

 

Bár kétségkívül hozzászokhattunk a hasonló történetekhez az évek alatt, sokadjára sem kevésbé megrendítő látni, hogy Orbán Magyarországán szemlátomást tényleg nincs az a bűn, amiért vezeklés járna, ha megbízható komisszárja vagy a hatalomnak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top