Politika

Helikopter Péter felszólította Amerika leendő elnökét, hogy tisztázza magát

nyugatifeny.hu

Nem lennénk most Joe Biden helyében.


Szijjártó Péter videóüzenetet küldött Joe Bidennek, a november 3-ai amerikai elnökválasztás győzelemre álló jelöltjének, amelyben felszólította Bident, hogy válaszolja meg a “korrupciógyanús” ügyeivel kapcsolatos kérdéseket.

 

luxusjacht-imádó, ebédelni is helikopterrel járó magyar “külügyminiszter” arra reagált, hogy Biden egy beszédében Donald Trump külpolitikáját kritizálva Magyarországot is az önkényuralmi rendszerek közé sorolta.

 

Biden pontosan azt mondta:

„Most egy olyan helyzetben találjuk magunkat, amelyben az elnökünk hatszor beszélt Vlagyimir Putyinnal, de egyetlen rossz szava nem volt hozzá. A NATO-t a szétesés veszélye fenyegeti, mert a tagjai nem biztosak benne, hogy számíthatnak ránk.

És látjuk mi minden történt Belarusztól kezdve, Lengyelországon át Magyarországig, hogy az önkényuralmi rendszerek tündökölnek újra a világban, a mi elnökünk pedig keblére öleli ezeket a gazembereket. Alegjobb barátok lettek Észak-Korea vezetőjével, akivel szerelmes leveleket váltanak.”

 


Szijjártó szerint Biden vádjai igaztalanok és méltatlanok.

 

Szijjártó szerint ezért jó lenne, ha az amerikai elnökjelölt megválaszolná, milyen szerepet játszott a fia az ukrajnai energetikai szektor korrupciógyanús ügyeiben, amikor igazgatója volt egy ottani energetikai cégnek.

 

Videó:

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top