Politika

A korrupt Mészáros Lőrincről énekeltek Orbán háza mellett! Felcsúton nagyon kiborultak!

Pestibulvar.hu

Vége azoknak az időknek, amikor az emberek még tartottak a Fidesztől! A hétvégén Mészáros Lőrinc korrupciójától harsogott az Orbán Viktor háza mellett felhúzott felcsúti stadion.

 






Valószínűleg sokáig emlékezetes marad a hétvégi Puskás Akadémia-MTK futballmeccs, amelyen az MTK Felcsúton győzte le 3-0-ra Mészáros Lőrinc csapatát. A vendégszurkolók ugyanis

MÉSZÁROS LŐRINC ÉS ORBÁN VIKTOR KORRUPT EGYÜTTMŰKÖDÉSÉRŐL KEZDTEK ÉNEKELNI!

 

Az egyszerű, ám annál vitriolosabb kis versike arra célzott, hogy van, amit még Mészáros Lőrinc pénze sem tud megváltoztatni, ez pedig konkrétan a focimeccs eredménye. Az MTK szurkolói a kubai Guantanamera dallamára azt kezdték skandálni:

„EZ NEM A TENDER! MÉSZÁROS EZ NEM A TENDER!”

 

Az „előadás” videója a Futballsznob Facebook-oldalára is kikerült. A felvételen látható, hogy a Puskás Akadémiának alig voltak szurkolói, akiknek a hangereje elnyomhatta volna a vendégszektor kórusát, így a VIP páholyban ülő fideszes vendégek tisztán hallhatták, ahogy a közpénzből felhúzott stadionban Orbán Viktor strómanját alázzák. Valamelyik fejes szólhatott is emiatt, mert a műsorközlő hamarosan bemondta: megkérik a vendégszurkolókat, hogy „legyenek szívesek sportszerűen szurkolni.” Igen ám, de erre csak trágárságok esetén szokták felhívni a szurkolók figyelmét, most pedig szó sem volt ilyesmiről!

A NER VEZETŐIT EGYSZERŰEN ZAVARTA, HOGY AZ EMBEREK KÓRUSBAN, FÉLELEM NÉLKÜL KIMONDJÁK AZ IGAZSÁGOT!

 






A szurkolói rigmusokat lehet ugyan szabályozni, de ebben az esetben semmi olyan nem hangzott el, ami a hatályos jogszabályokba ütközne. Kíváncsian várjuk, vajon lesz-e a történteknek bármilyen következménye. Például mernek-e hozni egy olyan új szabályt, hogy ha az ellenfél szurkolói a Fidesz embereit merik gúnyolni, akkor a Puskás Akadémiát hozzák ki győztesnek…

 

Mészárost cukkolva ünnepeltek az MTK-szurkolók a felcsúti stadionban

Akkora mészárosozást csaptak az MTK-szurkolók a felcsúti stadionban, hogy a hangosbemondónak kellett rendre utasítani őket. A 3-0-s vezetést ünneplő majd' 50 vendégdrukker dala betötötte a VIP-szektort leszámítva organikusan tök kihalt futballszentélyt, miközben az MTK egy 19 és 16 éves párossal a középpályán feltörölte a gyepet Orbán 68 milliárdos álmával.

Közzétette: Futballsznob – 2020. október 19., hétfő

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top