Politika

Egy Twitter bejegyzés buktatta le Orbánt – nem gondoltuk, hogy ezt is megteszi a magyarokkal!

Forrás: Orbán Viktor/Facebook

A Népszava napokkal ezelőtt értesült róla, hogy ezen a héten hétfőn több mint nyolcezer, szerdán pedig újabb 4-5 ezer embert nem tudtak tesztelni, mert a megadott helyszínre esélyük sem volt odaérni a mentőknek a leterheltség miatt. Ennek ellenére érthetetlen lépésre szánta el magát a kormány, melyet érthető okokból megpróbált eltitkolni.

 






Az egyre aggasztóbb szlovák fertőzési adataok miatt az ország kormánya példátlan tesztelési programba fogott, melyben az ország teljes lakosságát le akarják tesztelni. Ivan Korčok szlovák kül- és EU-ügyekért felelős miniszter számolt be arról egy Twitter üzenetben, hogy a magyar kormány ehhez ad segítséget,

200 MAGYAR EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓT KÜLDENEK SZLOVÁKIÁBA!

 

Érthető, hogy a magyar kormány erről miért nem számolt be, hiszen itthon egyrészt nem is tesztelnek mindenkit, még azokat sem, akiknél teljesen logikus lenne a döntést, akiket pedig tesztelnek, azoknak is napokat kell várniuk a mintavételre. A kétszáz dolgozónak így itthon is lenne mit csinálnia!






 

A történetnek van még egy furcsasága, a szlovák kormány összesen csak 50 fős segítséget kért, erre adott a kormány 200 dolgozót. Teljesen jellemző Orbán rátarti viselkedésére, inkább szerez be szlovákiából két dicsérő szót, mint itthon leteszteltene még pár ezer magyart.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top