Politika

Összeomlás! Itt az orvosok drámai segélykiáltása! Tragédia a Fidesz tétlensége!

Képünk illusztráció, nem a cikkben szereplő személy látható rajta

Ráomlik a Fideszre a magyar egészségügy. Az orvosok kétségbeesett segélykiáltásokkal próbálják felhívni a figyelmet a tragédiára, ami az országra vár. Orbánék még azt hiszik, hogy védekezés helyett elég bemondani az eddig szajkózott félrevezető hazugságokat.

 






Kaszál a járvány Magyarországon! A Fidesz szinte védekezés nélkül hagyja terjedni a vírust, az emberek pedig tömegesen fertőződnek.

EGY GYŐRI ORVOS KÉTSÉGBEESETT POSZTBAN ARRÓL ÍR: MEGTELT A HELYI KÓRHÁZ KORONAVÍRUSOS BETEGEKKEL!

 

A bejegyzést felfedező 444.hu az aneszteziológiai osztályon dolgozó Csipszer Bernadettet idézve azt írja, hogy „lassan minden korábbi osztály helyén koronavírusos betegek fekszenek”, az orvosok pedig már most alig bírják a terhelést. Két intenzív osztályt alakítottak ki, de már ez sem elég.

„A BETEGEK CSAK JÖNNEK ÉS JÖNNEK, EGYRE FIATALABBAK AZ INTENZÍVRE KERÜLŐ POZITÍV BETEGEK…NEM 80+, HANEM 50+, 40+ VAGY FIATALABB.”

 

Az orvos posztja szerint a környékbeli kórházak is mind megteltek, a mobil járványkórház is csaknem teltházas. Az intenzíves orvosok már nem tudják hova tenni a betegeket.

Orbánék azonban még mindig úgy tesznek, mintha minden rendben lenne. Ezt a hazugságot azonban egyértelműen cáfolja a Magyar Orvosi Kamara (MOK) Pintér Sándor belügyminiszternek írt nyílt levele, amelyben azt állítják: a kormány késlekedése a biztonságos betegellátást veszélyezteti. Az orvosi kamara döbbenetes közlése szerint

A COVID OSZTÁLYOK KRITIKUS ÁLLAPOTÚ BETEGEIT MÁR SZEMÉSZEK, PSZICHIÁTEREK ÉS FOGORVOSOK LÁTJÁK EL!

 

A nyílt levélben az is szerepel, hogy elhibázott a kormány elképzelése és tájékoztatása az egészségügyi szolgálati jogviszony átalakításáról. Bár a kormány azt kommunikálta, hogy a törvény és a végrehajtási rendeletek kidolgozásába bevonta a kamarát,

AZ ORVOSOK MOST EGYÉRTELMŰEN LEÍRJÁK, HOGY A FIDESZ-KORMÁNY HAZUDOTT!

 






Az orvosi kamara szerint a törvény kidolgozásába nem vonták be őket, a végrehajtási rendeletek kidolgozásához pedig „sürgősen valódi egyeztetésekre van szükség”.

A TRAGÉDIA MÁR ITT VAN A KÜSZÖBÖN: A FIDESZ MIATT TÖMEGES FELMONDÁSOK VÁRHATÓK A KÓRHÁZAKBAN!

 

Az orvosi kamara felmérése szerint a magyar orvosok 77 százaléka a jelenlegi formájában nem írja alá az új egészségügyi jogviszonyról szóló szerződést, csaknem 40 százalékuk emiatt akár a közellátást is otthagyná, további csaknem 40 százalék pedig vagy a szakmát, vagy az országot hagyná el.

 

Tekintve, hogy a kórházak már most tele vannak koronavírusos betegekkel, nagyon úgy tűnik, hogy a Fideszre most fog ráomlani az általuk szétvert egészségügy.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top