Politika

Móresre tanították Kövért: kamatostul fizetett meg az ámokfutásáért

Pestibulvar.hu

Ezúttal nem hagyták szó nélkül a mocskolódását.


 

Aki rendszeresen követ minket, annak feltehetően nem új, hogy Kövér László rendre sportot űz abból, hogy minősíthetetlen stílusban gyalázza a törvényesen megválasztott parlamenti ellenzéket. Múlt héten azonban sikerült átlépnie egy határt, amikor a Kossuth rádió egy műsorában az EU döntésére, miszerint jogállami normákhoz kötnék az uniós pénzeket, azt mondta:

“AZOK A POLITIKAI, IDEOLÓGIAI MEGGYŐZŐDÉSŰ CSOPORTOK, AMELYEK NEM TARTOZNAK A SEMMI ÁLTAL HOMOGENIZÁLT BALOLDALI, LIBSI, KOMCSI NEOMARXISTA MOSLÉKKOALÍCIÓHOZ, EGYFAJTA MORÁLIS TERRORT KÍVÁNNAK ALKALMAZNI EURÓPÁBAN.”

 

A vállalhatatlan megjegyzés annyira kiverte a biztosítékot az ellenzéki pártok körében, hogy bejelentették, ezentúl

NEM HAJLANDÓAK RÉSZTVENNI AZ ORSZÁGGYŰLÉS HÁZBIZOTTSÁGÁNAK ÜLÉSEIN, MERT ÚGY LÁTJÁK, A HÁZELNÖK “MÉLTATLANNÁ VÁLT A TESTÜLET VEZETÉSÉRE”.

 


Mint írták: Kövér László az elmúlt napokban még magához képest is ijesztő verbális ámokfutásba kezdett. A házelnök emberek millióit, Magyarország nem fideszes többségét sértette meg, amikor az ellenzéki összefogással kapcsolatban “moslékkoalícióról” beszélt.

“MI, AZ ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS PÁRTJAI A LEGHATÁROZOTTABBAN KIKÉRJÜK MAGUNKNAK, HOGY TAGJAINKAT, SZIMPATIZÁNSAINKAT ÉS VÁLASZTÓINKAT A SZEMMEL LÁTHATÓAN A TELJES ÖSSZEOMLÁS SZÉLÉN EGYENSÚLYOZÓ HÁZELNÖK ILYEN ÉS EHHEZ HASONLÓ JELZŐKKEL SÉRTEGESSE”

– írták a közleményben.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top