Politika

Szokatlanul erős szavak Karácsonytól: “tarkólövéssel érne fel, ha ezt meglépnék”

Pestibulvar.hu

“EZ AZ ÖTLET NEM VALÓSULHAT MEG”






– így kommentálta Karácsony Gergely tegnap este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Parragh László javaslatát, miszerint a válsághelyzet miatt átmenetileg elvennék az iparűzési adóból befolyó összegeket az önkormányzatoktól.

 

Karácsony úgy látja, hogy a kormány már eddig is lépésről lépésre fojtotta meg a főváros és a nagyobb városok önkormányzatát, Parragh javaslata viszont

“FELÉRNE EGY TARKÓLÖVÉSSEL.”

Karácsony szerint országos szinten akár ezer milliárdos tételről is szó lehet. “Ha ezt meglépik, holnaptól leáll a budapesti közösségi közlekedés” – vélte a főpolgármester.

Karácsonyt a stúdióban az ingyenes parkolás újra elrendeléséről is megkérdezték. A főpolgármester úgy fogalmazott:

“AZ INGYENES PARKOLÁS LEHETŐSÉGE NEM SEGÍTI A VÉDEKEZÉST, SŐT, HOZZÁJÁRUL A ROSSZ MINŐSÉGŰ LEVEGŐHÖZ”.

 






Az intézkedés szerinte már csak azért is rossz ötlet, mert előfordulhat, hogy némelyik kerület megpróbálja majd kijátszani a rendeletet a parkolóhelyek megszüntetésével, ami nehéz helyzetbe hozná a lakókat. “Az lenne a legjobb, ha a kormány visszavonná a döntést” – közölte a főpolgármester.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top