Politika

Jakab Péternél elszakadt a cérna – Nagyon kiakadt Orbán bejelentését követően!

Pestibulvar.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor szombaton Facebook-videójában jelentette be a legújabb gazdaságvédelmi akcióterv részleteit, melyet nem mindenki fogadott túláradó lelkesedéssel.

 






Jakab Péter közösségi oldalán tette közzé bejegyzését, melyben bírálta az Orbán-kormány gazdaságvédelmi tervét. A Jobbik elnöke szerint az “új kormányprogram: segíts magadon”, mivel a kormány érdemi segítséget nem nyújt a nehéz helyzetbe jutott családoknak.

 

“Lassan egy éve mélyül a válság a koronavírus miatt. A magyar gazdaság a bedőlés szélén áll. Az emberek felélték a megtakarításaikat, ha volt egyáltalán. Százezrek veszítették el az állásukat, mások részmunkaidőben kénytelenek dolgozni még kevesebbért.

És akkor Orbán a fa alá teszi az újabb úgynevezett mentőcsomagot.

SZÓ NINCS A MUNKA NÉLKÜL MARADTAK MEGSEGÍTÉSÉRŐL, AZ ÁLLÁSKERESÉSI JÁRADÉK EMELÉSÉRŐL. SZÓ NINCS ARRÓL, HOGY CSÖKKENTJÜK A MUNKAVÁLLALÓKAT SÚJTÓ ADÓKAT, ÉS A BÉREK 80 SZÁZALÉKOS ÁTVÁLLALÁSA IS ELMARAD.

 

Néhány szektorban két hónapra átvállalja a kormány a bérköltségek kétharmadát. Szépségtapasznak is kevés.

 

Viszont a családok kapnak kedvezményes hitelt lakásfelújításhoz. Hitelt!

 






Akkor, amikor az ember azt se tudja, mit hoz a holnap, lesz-e munka, lesz-e kenyér az asztalon. A legtöbb család ilyenkor nem lakásfelújításban gondolkodik, meg hitelben, hanem túlélésben. Az álkeresztény kormány mentőcsomagja valójában ennyi: segíts magadon, Isten is megsegít.

EGYRE VILÁGOSABB: A MAGYAROK CSAK ÚGY ÉLHETIK TÚL A VÁLSÁGOT, HA EZ A KORMÁNY NEM ÉLI TÚL”

– fogalmazott bejegyzésében Jakab.

 

Karácsony Gergely főpolgármester pedig az újabb intézkedések kapcsán azt mondta, hogy ezzel Orbán konkrétan a magyar önkormányzatiság kivégzését jelentette be.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top