Politika

Szikora Róbert: Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa, és hiába savazzák, nem lehet kiütni

nyugatifeny.hu

Az énekes egyébként szabadidejében szentképeket gyűjt és zárdamunkákat vásárol.






Interjút adott a Mandinernek Szikora Róbert, aki többek közt beszélt arról is, miért érzi úgy, hogy időként szüksége van arra, hogy a nyilvánosság előtt is dicsérje Orbán Viktort.

 

Elmondta, római katolikus, vallásos emberként, magyarként és hazaszeretőként meggyőződése, hogy “a jó Isten keze van abban, hogy egy olyan korban élhetek, amikor egy keresztény, katolikus országnak egy ilyen ember a vezetője, mint a miniszterelnök”.

“Számomra Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa, és hiába savazzák és próbálják lejáratni, nem lehet kiütni.

Sakkos példát hozva, Orbán Viktor hat lépéssel előrébb jár, mint a hazai liberálisok és baloldaliak,
ráadásul velük ellentétben, van víziója. Ha ő nincs, ma itt lennének a migránsok. Nem kellenek a migránsok, van nekünk elég gondunk a baloldallal is”

– mondta az R-GO együttes egykori frontembere.

 






Elmondása szerint vannak olyan ismerősei, akik arra figyelmeztették, hogy „ne csináld Robi, ne állj bele a politikába, mert lefelezed a közönségedet”, ám erre ő mindig azt válaszolja, hogy 66 évesen “engedtessék már meg, hogy kimondjam, amit gondolok!”

 

Szikora szerint a baloldalt alapvetően a családi háttere és hagyománya miatt nem szereti, hiszen egyik nagyapját kivitték a gulágra, a másik, osztrák származású nagyapját pedig származása miatt vegzálták, édesapja pedig cserkész volt.

 

“Nálunk kint volt a falon a Nagy-Magyarország térkép, kisgyerekként már tudtam, miért írta azt József Attila, hogy nem, nem, soha!” – mondta az énekes, aki szerint az is kétségtelen, hogy a siker tudja torzítani a személyiséget.

 

“Én pedig sokszor lubickoltam a sikerben, de sosem felejtettem el a koncert előtt vagy után hálát adni mindezért az Istennek” – jelentette ki a csikidám stílus magyarországi megteremtője.

 

Szikora beszélt arról is, hogy a koronavírus-járvány elmúlt időszakát azzal töltötte, hogy musicalt ír Szent Erzsébet történetéről, illetve Gábor Zsazsa életéről. Emellett a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus arca, szentképeket is gyűjt és olyan zárdamunkákat vásárol, amelyek vallásos témájúak és apácák készítették, de van például egy olyan tájképe is, amely a nővérek levágott hajából készült.

(Mandiner nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top