Politika

Szikora Róbert: Istennek köszönhetem, hogy akkor élhetek, amikor Orbán Viktor

Forrás: Gyerünk szavazni / Youtube

A zenész a Mandinernek adott interjújában többek közt azt fejtegette, hogy mennyire utálja a baloldalt, ellenben mennyire szereti Orbán Viktor miniszterelnököt.






 

Mint fogalmazott:

“RÓMAI KATOLIKUS, VALLÁSOS EMBER VAGYOK. MAGYAR ÉS HAZASZERETŐ. MEGGYŐZŐDÉSEM, A JÓ ISTEN KEZE VAN ABBAN, HOGY EGY OLYAN KORBAN ÉLHETEK, AMIKOR EGY KERESZTÉNY, KATOLIKUS ORSZÁGNAK EGY ILYEN EMBER A VEZETŐJE, MINT A MINISZTERELNÖK. SZÁMOMRA ORBÁN VIKTOR A VILÁG EGYIK LEGNAGYOBB ÉLŐ POLITIKUSA, ÉS HIÁBA SAVAZZÁK ÉS PRÓBÁLJÁK LEJÁRATNI, NEM LEHET KIÜTNI.”

 

Szikora azt is elmagyarázta, miért tartja ekkora politikusnak Orbánt:

“SAKKOS PÉLDÁT HOZVA, ORBÁN VIKTOR HAT LÉPÉSSEL ELŐRÉBB JÁR, MINT A HAZAI LIBERÁLISOK ÉS BALOLDALIAK, RÁADÁSUL VELÜK ELLENTÉTBEN, VAN VÍZIÓJA. HA Ő NINCS, MA ITT LENNÉNEK A MIGRÁNSOK. NEM KELLENEK A MIGRÁNSOK, VAN NEKÜNK ELÉG GONDUNK A BALOLDALLAL IS.”

 

A kérdésre, hogy nem tart-e attól, hogy politikai hitvallása miatt majd kevesebb lemezt fog eladni, azt válaszolta: vannak ismerősei, akik azt mondják: “ne csináld Robi, ne állj bele a politikába, mert lefelezed a közönségedet”, de ő azt szokta erre mondani: “66 éves koromra engedtessék már meg, hogy kimondjam, amit gondolok!”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top