Politika

Orbán! Vedd már észre, hogy az életünkkel játszol!

ezalenyeg.hu

Most éppen azt mondja a kormány, kötelező odaadni az adatainkat Rogán Antalnak, ha akarunk oltást. Holnap mi lesz? Az első éjszakát is Orbánnak kell majd adni?





Már több cikkünkben foglalkoztunk azzal, hogy a Kubatov-lista pártja képes még a világjárványból is megkérdőjelezhető adatgyűjtést csinálni. Ha ugyanis valaki felelős állampolgárként bejelentkezik az ingyenes oltásra a kormányzati vakcinaoldalon, az automatikusan átadja az adatait Rogán Antal Miniszterenöki Kabinetirodájának.

 

 

Azzal is több cikkben foglalkoztunk már, milyen veszélyes az a kommunikációs katyvasz, az a kapkodás, az az összevissza beszélés, amit a kormány művel a járvány kapcsán.





 

 

Ez a két téma már önmagában botrányos. Ékes bizonyítéka annak, hogy mennyire alkalmatlan vezető Orbán Viktor, ha valós veszéllyel kell szembeszállni, nem pedig a propagandagépezet által behazudott Soros Györgyökkel, meg kiszolgáltatott menekültekkel. De sajnos Orbánéknak még ezt a két témát is sikerült most összeolvasztaniuk.

 

 

Összevissza beszélnek arról, hogyan olthatja be magát a magyar ember.

Amióta regisztrálni lehet a védőoltásra, azóta próbálja az ország megérteni, hogy aki nem regisztrál, az kaphat-e oltást. Az, hogy erről sem voltak képesek normális tájékoztatást adni, miniszterek lemondásával kellett volna, hogy járjon. De gyenge vezetőjű kormányban sajnos nincsenek következményei az alkalmatlanságnak.

A 444 és egyik olvasójuk nagy nehezen mégis kiderítette, hogy merre van az arra. Bár volt olyan megszólalás, amiből úgy tűnt, kaphatunk oltást regisztráció nélkül is. Most sajnos egy hivatalos levél alapján mégis úgy tűnik, aki nem regisztrál, az nem kap oltást.






 

 

Miközben egy miniszter és egy kormánypárti frakció vezetője azt hirdeti, a regisztráció nem feltétele az oltásnak, addig az ország egészségügyi ügyekben illetékes egyik szakmai vezetője magabiztosan állítja, hogy regisztráció nélkül nem lehet oltást kapni – írja a hírportál.

 

 

TUDATOS ÁLLAMPOLGÁRKÉNT SZERETNÉD A LEGJOBB DÖNTÉST HOZNI? SZERETNÉD BIZTONSÁGBAN TUDNI SZERETTEIDET? SZERETNÉL MIELŐBB TÚL LENNI A JÁRVÁNY OKOZTA VÁLSÁGON?

Sok sikert hozzá! Orbánék nem könnyítik meg a dolgod.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top