Politika

Új vállalkozásba kezdett Rogán Cecília

nyugatifeny.hu

Ezentúl szállítmányozással is foglalkozik.


DCL Logisztika Kft. néven január 11-én új szállítmányozási céget alapított Rogán Cecília – írja a K-Monitor közpénzfigyelő nonprofit szervezet.

 

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter volt feleségének új cége olyan tevékenységekkel foglalkozik a jövőben, mint:

szállítást kiegészítő szolgáltatás, raktározás, tárolás, légi, szárazföldi és vízi szállítást kiegészítő szolgáltatás, rakománykezelés.

 

Az új vállalkozás egyedüli tulajdonosaként Rogán-Gaál Cecília jelenik meg a cégadatbázisban, kézbesítési megbízottjaként pedig új férje szerepel és a cég ügyvezetője is egy hozzá köthető személyi edző. A DCL Logisztikai Kft. székhelye a XII. kerületbe, a Szamos utcába van bejegyezve, ugyanarra a címre, ahol a Budai Tenisz Centrum is működik.

 


Mindez azért is számít érdekességnek, mert Rogán-Gaál eddig rendezvényszerzéssel foglalkozott. Így többek közt a koronavírus-járvány ideje alatt is szerveztek két tömegrendezvényt: augusztusban a gyermekeknek és szüleiknek szóló Fitbalance Kidst, majd októberben a Fitbalance Arénát, amelyen felnőttek vettek részt.

 

Mindezt az állami tulajdonú Szerencsejáték Service Zrt., amely 2015 óta a Szerencsejáték Zrt.-hez beérkező támogatási igények elbírálását kezeli 210 millió forinttal támogatta.

 

Sarka Katával közös cége, a Nakama Partners viszont a K-Monitor szerint még nem adott le 2019-es beszámolót, így elképzelhető, hogy az államilag dotált, szépségversenyben, fitneszrendezvényekben utazó, busás osztalékot fizető cég működése is veszélybe kerülhet azzal, hogy bukja az adószámát.

(K-Monitor24.hu nyomán) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top