Politika

Hála Navalnijnak bárki láthatja Putyin ésszel felfoghatatlan luxusban épült titkos palotáját (+videó)

nyugatifeny.hu

Van mit tanulni a mestertől, miniszterelnök úr!


Kedden közölte oknyomozó riportját Alekszej Navalnij, amelyben Vlagyimir Putyin titkos Fekete-tenger melletti palotáját mutatja be.

 

Navalnij két napja tért vissza Oroszországba, és azonnal le is tartóztatták.

 

A kétórás videóban a 17 ezer négyzetméteren elterülő hatalmas birtok történetét dolgozza fel, ahol saját kikötő, templom és még határátkelő is van. A terület felett repüléstilalmi zóna van.

 

Navalnij alapítványa szerint alsó hangon 100 milliárd rubelt költöttek a titkos és szigorúan őrzött létesítményre.

 

Néhány óra alatt mintegy félmillióan nézték meg a videót, amelyet itt lehet elérni:

 


A létesítményről szinte lehetetlen drónfelvételt készíteni, Navalnij csapatának azonban sikerült, így betekintést nyerhetünk az óriási birtokra, amelyben minden Putyin megalomániáját szolgálja.

 

A birtokot már 15 éve építik, de még mindig nem fejezték be. A film narrátora maga Navalnij, aki felhívja a figyelmet arra, hogy egy ekkora létesítmény felhúzásához még elképzelni is nehéz, hogy mennyi pénz és erőforrás állt Putyin rendelkezésére korlátlanul.

 

Maga a palota egy klasszikus olasz stílusú palazzo, és eszerint is van berendezve, szinte felfoghatatlan pompával és gazdagsággal.

 

A palota része egy kaszinó és egy exkluzív színházterem is.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top