Politika

Megint drágul az élet itthon: ismét nőttek az üzemanyagárak

ezalenyeg.hu

A DK szerint ez is egy rekord, az államadósság és a hiány mellett . Egyik sem pozitív.





Ismét 400 forint felett a gázolaj literenkénti kiskereskedelmi ára. A benzin ára átlagosan 386 forint lett, a dízelé 401 forintra nőtt. Legutóbb január 15-én emelkedtek ezelőtt az árak, most megint.

Ez azt hozza magával, hogy a mindennapi életünk is drágább lesz. Ismét.

 

Ahogy a DK szóvivője, Barkóczi Balázs rámutat:

Nem elég a több százezer új munkanélküli, nem elég, hogy tavaly az élelmiszerek ára több, mint 7 százalékkal nőtt, nem elég a gyenge forint, mától a dízel üzemanyag ára megint elérte a 400 forintot. Ez növeli a szállítás árát, vagyis megint drágulni fog a mindennapi élet: a kenyér, a hús, a tejtermék, a zöldség és a gyümölcs. Immár ezt a 400 forintos összeget fogják elpöfögni a parkolóhely hiányában körbe-körbe járatott autók is.

Az árak emelkedésével már mi is foglalkoztunk korábban. Októberben írtuk meg, hogy a kenyér például két év alatt 25%-kal drágult.

 






De a többi élelmiszer ára is egyre kevésbe megfizethető itthon az emberek jelentős részének:

szintén tavaly októberben már 7,3%-os éves drágulásról beszélhettünk.

MINDEKÖZBEN ORBÁN ÉS BANDÁJA EGYRE CSAK GAZDAGABB ÉS GAZDAGABB. LUXUS PALOTÁIK ERKÉLYÉRŐL NEM IS ÉRDEKLI ŐKET A TISZTESSÉGES MAGYAR EMBEREK SORSA.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top