Politika

Rogán Cecília fitnesz rendezvényeire bezzeg bőven van pénze a kormánynak

ezalenyeg.hu

Járvány ide vagy oda, valakinek mindig van mit a tejbe aprítania. Főleg, ha az a valaki egy kormányközeli exfeleség, akinek a kastélyba illő életmódját évek óta mi álljuk.





Hiába volt tavaly koronavírus, korlátozások és gazdasági válság, a Fidesz-közeli vállalkozások így is képesek voltak sikerrel zárni az évet. Ezt persze nagyban köszönhetik a végtelen állami támogatásoknak, amelyeket az adónkból fizet ki nekik a kormány.

A ROGÁN CECÍLIA-FÉLE FITBALANCE PÉLDÁUL A JÁRVÁNY IDEJÉN IS BUSÁS, 210 MILLIÓS JUTALOMBAN RÉSZESÜLT.

 

Ezt úgy, hogy főleg tömegben tornázós rendezvényeket szerveznek, ami nem igazán egyezik a Fidesz-féle korlátozásokkal és a csoportos összejövetelek betiltásával.

A rendezvények legnagyobb támogatói a Szerencsejáték Zrt. és az MVM, két állami cég, amelyek támogatásait a Nemzeti Kommunikációs Hivatal hagyta jóvá.

HOGY ŐKET KI FELÜGYELI? ROGÁN ANTAL.

 

Tehát Fideszes luxusfeleség pazar életmódját a nagylelkű exférj tartja fenn, úgy, hogy a magyar adófizetők zsebében kotorászik. Romantikus.






 

De a bevételek sohasem egy helyről jönnek a Fidesz-csicskáknál.

Egy kiváló üzletasszony nem csak egy vállalkozásban utazik. Rogán Cecília és Sarka Kata közös médiacége, a Top News Hungary Kft. tavaly elképesztő profitot termelt. Annak ellenére, hogy a bulvároldal nem igazán látogatott, sikerült

246 MILLIÓ FORINTOS BEVÉTELT ÖSSZEHOZNIUK, AMIBŐL 120 MILLIÓ EGYENESEN ROGÁN CECÍLIA ZSEBÉBE MENT.

 

Hiába van az ország gazdasága romokban, a Fidesz-körök mindig képesek nyereséget termelni. Főleg akkor, ha a vállalkozásaikat a mi adónkból finanszírozzák.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top