Politika

Elképesztő: Lekapcsoltatná az internetet Orbán titkosszolgálati szakértője

nyugatifeny.hu

Mindezt az idősek védelmének érdekében.


Interjút adott a Kossuth rádiónak vasárnap délelőtt Földi László titkosszolgálati szakértő. Ennek során a fiatalokban jelenlévő lázadó szellemet kihasználó titkosszolgálatokról beszélt.

 

Földi szerint

jelenleg van egy trend, ami “tudatosan megbontja a társadalom értékrendszerét“,

amelyhez az identitás, a családok és a nemek tartoznak. Szerinte ezen értékrendszer egyik alappillére az idősek és a fiatalok egymáshoz való viszonya.

 


A szakértő úgy véli, hogy akik ezen “szálakat mozgatják“, azok tehetnek arról, hogy

az idősebbek és a fiatalabbak közötti társadalmi feszültség folyamatosan nő.

 

A titkosszolgálati szakember elmondta, hogy szerinte a demokrácia legfontosabb joga a szavazati jog, amelyet nem lehet megvonni az idősektől.

 

Az idősek régebben komoly élettapasztalatokkal rendelkeztek, noha sokan közülük írni sem tudtak. Ezt nem szabad megbontani, mert a társadalom alapelveinek megbontásával a nemzetnek is vége” — vélekedett Földi.

 

Az interjú egy pontján a titkosszolgálati szakértő meglepő következtetésre jutott. Előbb elmondta, hogy szerinte a “társadalmi gondolkodás” az interneten zajlik, és az idős generáció nem része az online zajló “információcunaminak“.

 


Nem sokkal ezután

kijelentette, hogy az internetet le kellene kapcsolni.

 

Úgy véli, az online térben zajló folyamatokat egy szűk csoport irányítja, és logikusnak tartaná, ha az internetet leállítanák — bár ez szerinte nem fog megtörténni.

(Index nyomán) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top