Politika

Már azt se tudja mi van: kiderült Orbán hülyeségeket beszélt, a minisztérium cáfolta meg

hirhugo.hu

Arra, hogy mekkora fejetlenség és a káosz Orbán Viktor legutóbbi sajtó megnyilvánulása is rávilágít. Konkrétan kiderült, hogy Orbán Viktor azt se tudja, hogyan működik az oltásbeadás. Annyira hülyeséget beszélt, hogy a minisztérium volt kénytelen cáfolni a miniszterelnököt.






 

Ahogy a Hír Hugó is megírta Orbán Viktor pénteken azt mondta, hogy az oltóponton közlik az emberekkel, hogy épp milyen vakcinát tudnak adni nekik, ha azt nem fogadják el akkor mehetnek haza, azt majd egyszer sorra kerülnek:

“Amikor valaki elmegy az oltópontra – akik regisztráltak, azokat oltjuk be – ott közlik vele, hogy milyen vakcinát tudnak neki adni. És ha nem kell, akkor nem fogadja el, hanem elmegy a sor végére, és ha van olyan vakcina, amilyet szeretne, majd ismét értesíteni fogjuk”- mondta Orbán Viktor a vakcinákról a pénteken Andrej Babis cseh miniszterelnökkel tartott sajtótájékoztatóján.

 

Az ATV Híradója megkereste az illetékes misztériumot az EMMIT, a minisztérium válaszából kiderült, hogy Orbán azt se tudja mi van, az oltásra várakozókkal már az értesítéskor közlik, milyen vakcinával tudják épp oltani őket:

„Az értesítéskor arról is tájékoztatást kapnak, hogy a számukra kijelölt oltóponton milyen oltóanyag áll rendelkezésre. A vakcina típusáról helyben is tájékoztatást kap, ha valaki nem olvasta volna el figyelmesen az értesítést.” – írta a minisztérium válaszában.






 

Azt is leszögezték, hogy “aki nem fogadja el a számára biztosított időpontban elérhető vakcinát, az országba érkező vakcinaszállítmányok függvényében később újra kap majd értesítést.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top